Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/acemorgm/public_html/system/classes/sql.php on line 42

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/acemorgm/public_html/system/classes/sql.php on line 42

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/acemorgm/public_html/system/classes/sql.php on line 42

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/acemorgm/public_html/system/classes/sql.php on line 42

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/acemorgm/public_html/system/classes/sql.php on line 42

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/acemorgm/public_html/system/classes/sql.php on line 42
Association of Consulting Engineers of Macedonia
ЗА НАС

Здружението на инженери консултанти на Македонија е непрофитабилна организација, основана во јули 2011...

Повеќе
ОБУКИ

Обуки

ОБУКА НА ТЕХНИЧКИ ПЕРСОНАЛ ЗА АСФАЛТИРАЊЕ

ВОВЕД  ВО ПРОГРАМАТА ЗА СТРУЧНА ОБУКА Обуката во Вашата компанија ќе се спроведе со цел за подобрување на квалитетот на асфалтерските работи...

 

ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА УЛИЧНОТО ОСВЕТЛУВАЊЕ ВО ОПШТИНИТЕ

Тренинг за членовите на АЦЕМ: „Енергетска ефикасност за подобрување на уличното осветлување во Општините“           Цели...

 

ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА ПРОЦЕДУРИ ЗА ИСКОРИСТУВАЊЕ НА СОНЧЕВАТА ЕНЕРГИЈА

  Тренинг за членовите на АЦЕМ: „Имплементација на процедури за искористување на сончевата енергија“     Сончевата...

 
НОВОСТИ
21.03.2012 - Јавен оглас за обука на градежни мајстори (2-ра Фаза)

Нашето Здружение ја проширува базата на податоци со информации за млади луѓе кои се заинтересирани да станат обучени градежни...

11.01.2012 - АЦЕМ започнува со обука за имплементација на енергетска ефикасност за улично...Повеќе

АЦЕМ започнува со обука за имплементација на енергетска ефикасност за улично осветлување. Целни групи ќе бидат електроинженерски...

10.11.2011 - Јавен оглас за обука на градежни мајстори

Нашето Здружение започнува со реализација на Проектот „Зачувување на старите градежни занаети во Македонија“....

Последни Документи