Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/acemorgm/public_html/system/classes/sql.php on line 42

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/acemorgm/public_html/system/classes/sql.php on line 42

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/acemorgm/public_html/system/classes/sql.php on line 42

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/acemorgm/public_html/system/classes/sql.php on line 42

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/acemorgm/public_html/system/classes/sql.php on line 42

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/acemorgm/public_html/system/classes/sql.php on line 42
Association of Consulting Engineers of Macedonia
ЗА НАС

Здружението на инженери консултанти на Македонија е непрофитабилна организација, основана во јули 2011...

Повеќе
ОБУКИ

ПОСЛЕДНО ОД ACEM

ОБУКА НА ТЕХНИЧКИ ПЕРСОНАЛ ЗА АСФАЛТИРАЊЕ

ВОВЕД  ВО ПРОГРАМАТА ЗА СТРУЧНА ОБУКА Обуката во Вашата компанија ќе се спроведе со цел за подобрување на квалитетот на асфалтерските работи кои ги изведувате на територија на Република Македонија...

 

Јавен оглас за обука на градежни мајстори (2-ра Фаза)

Нашето Здружение ја проширува базата на податоци со информации за млади луѓе кои се заинтересирани да станат обучени градежни мајстори. Ако се чуствуваш како личност која сака да научи и да стане...

 

ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА УЛИЧНОТО ОСВЕТЛУВАЊЕ ВО ОПШТИНИТЕ

Тренинг за членовите на АЦЕМ: „Енергетска ефикасност за подобрување на уличното осветлување во Општините“           Цели на проектот Целта...

 

АЦЕМ започнува со обука за имплементација на енергетска ефикасност за улично осветлување

АЦЕМ започнува со обука за имплементација на енергетска ефикасност за улично осветлување. Целни групи ќе бидат електроинженерски компании кои се во соработка со Општините. Електроинженерските компании...

 

Јавен оглас за обука на градежни мајстори

Нашето Здружение започнува со реализација на Проектот „Зачувување на старите градежни занаети во Македонија“. За потребите на Проектот, бараме заинтересирани луѓе кои би сакале да станат...

 
НОВОСТИ
21.03.2012 - Јавен оглас за обука на градежни мајстори (2-ра Фаза)

Нашето Здружение ја проширува базата на податоци со информации за млади луѓе кои се заинтересирани да станат обучени градежни...

11.01.2012 - АЦЕМ започнува со обука за имплементација на енергетска ефикасност за улично...Повеќе

АЦЕМ започнува со обука за имплементација на енергетска ефикасност за улично осветлување. Целни групи ќе бидат електроинженерски...

10.11.2011 - Јавен оглас за обука на градежни мајстори

Нашето Здружение започнува со реализација на Проектот „Зачувување на старите градежни занаети во Македонија“....

Последни Документи